Serveis

image

Aigua

Realitzem instal·lacions d’aigua noves, així com reparacions a Comunitats, edificis, locals comercials, naus i pàrquings.

Solucionem avaries, embussos, inundacions.

Tots els nostres lampistes estan perfectament qualificats i capacitats en aquestes activitats, per això ens permet fer front a qualsevol emergència tant domèstica com industrial en qualsevol moment.

image

Climatització

Oferim serveis complets d'aire condicionat, climatització i bomba de calor. Des de la instal·lació de nous sistemes fins a la reparació, revisió i manteniment. També realitzem càrrega de gas per assegurar un funcionament òptim dels equips.

Compteu amb nosaltres per a les vostres necessitats de climatització, estarem encantats d'oferir-vos un servei professional i de qualitat.

image

Aerotèrmia

Amb un sistema aerotèrmic, podràs gaudir de l'aigua calenta, la calefacció, el terra radiant i l'aire condicionat al mateix temps, aconseguint un important estalvi de consum energètic i un rendiment excel·lent.

Aquesta tecnologia eficient i sostenible és ideal per a una climatització completa i confortable en el teu espai.

image

Gas

Oferim serveis d'instal·lació de gas natural per a tots els àmbits, des de professionals fins a usuaris domèstics i comunitats de veïns. Ens encarreguem de la instal·lació i la gestió de les altes de gas natural.

També localitzem i reparem avaries i fuites de gas, així com realitzem substitucions de calderes.

image

Electricitat

Disposem d'un equip d'electricistes altament capacitats i amb àmplia experiència en el camp de les reformes, que s'encarregaran de dissenyar i executar instal·lacions elèctriques segures i eficients.

Des de petites modificacions al cablejat existent fins a la instal·lació completa de sistemes elèctrics en nous espais, el nostre servei d'instal·lació d'electricitat cobreix una àmplia gamma de necessitats.

Ens assegurem de complir els estàndards i regulacions més recents per garantir la seguretat i el compliment de tots els requisits legals.